SĄD REJONOWY DLA M.ST.WARSZAWY W WARSZAWIE,XIII WYDZIAŁ GOSPODARCZY KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWEGO
Sposób reprezentacji
W PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO – CZŁONEK ZARZĄDU SAMODZIELNIE. W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO – DWAJ CZŁONKOWIE ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE LUB CZŁONEK ZARZĄDU DZIAŁAJĄCY ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM.
Organizacja Gourmet Concept Saska Kępa osiągnęła 6 315 287 zł przychodów.
Przychody operacyjne wyniosły 6 315 287 zł. Pozostałe przychody to 0 zł.
Całkowite koszty wyniosły 5 913 027 zł.
Zysk netto wyniósł 402 261 zł.
Spółka wykazuje
rosnące
przychody w czasie.
Średni wzrost przychodów wynosi 3 157 644 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja osiągała przychody na poziomie:
• 6 315 287 zł w 2024 roku.
• 962 411 zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.
Zyski spółki mają również rosnącą
tendencję w czasie.
Średni wzrost zysków wynosi 201 130 zł rocznie.
W ostatnich latach organizacja osiągała zyski na poziomie:
• 402 261 zł w 2024 roku.
• 287 308 zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.
EBIT i EBITDA
Wycena
Wartość organizacji powstaje na podstawie kluczowych parametrów finansowych, z wykorzystaniem różnych modeli wyceny. Ostatecznie określa się minimalną, maksymalną i średnią wycen.
Szacunkowa wycena organizacji Gourmet Concept Saska Kępa wynosi 6 340 162 zł.
W zależności od przyjętego modelu estymacji, wycena organizacji mieści się pomiędzy
520 927 zł a 15 788 218 zł.
Wartość organizacji
powiększa się
w czasie.
Przeciętny wzrost wartości firmy wynosi 3 170 081 zł rocznie.
Na przestrzeni ostatnich lat wartość firmy wynosiła:
• 6 340 162 zł w 2024 roku.
• 2 010 071 zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.
Ryzyko zamknięcia
Ryzyko zamknięcia działalności dla organizacji Gourmet Concept Saska Kępa wynosi 1,88%. To oznacza, że firma ma szansę 1,88% na zakończenie działalności w ciągu dwóch lat od zadanego roku.
Niskie ryzyko zamknięcia wskazuje na stabilną pozycję finansową i operacyjną organizacji.
Ryzyko zamknięcia działalności
maleje w czasie. Przeciętny
spadek
ryzyka w czasie wynosi 0,428% rocznie.
Na przestrzeni ostatnich lat ryzyko zamknięcia wynosiło:
• 1,88% w 2024 roku.
• 1,88% w 2023 roku.
• 2,74% w 2022 roku.
Ryzyko niewypłacalności
Ryzyko niewypłacalności dla organizacji Gourmet Concept Saska Kępa wynosi 0,03%. To oznacza, że firma ma szansę 0,03% na zamknięcie z powodu postępowania upadłościowego, restrukturyzacyjnego lub układowego w ciągu dwóch lat od zadanego roku.
Ryzyko niewypłacalności
maleje w czasie. Przeciętny
spadek
ryzyka w czasie wynosi 0,013% rocznie.
Na przestrzeni ostatnich lat ryzyko niewypłacalności wynosiło:
• 0,03% w 2024 roku.
• 0,06% w 2023 roku.
• 0,06% w 2022 roku.
Wiarygodność firmy
Gourmet Concept Saska Kępa charakteryzuje się najwyższą wiarygodnością płatniczą (ocena: A).
Kontrahent wykazuje bardzo niskie ryzyko niewypłacalności i zamknięcia działalności. Współpraca handlowa oraz udzielanie kredytu kupieckiego są bezpieczne.
Poziom wiarygodności organizacji
poprawił się o 2 poziomy w ciągu 2 lat.
Poziomy wiarygodności w ostatnich latach:
• Ocena A (bardzo wysoka wiarygodność) w 2024 roku.
• Ocena A (bardzo wysoka wiarygodność) w 2023 roku.
• Ocena C (umiarkowana wiarygodność) w 2022 roku.
Kredyt kupiecki
Standardowy kredyt kupiecki dla Gourmet Concept Saska Kępa wynosi 161 tys. zł.
Bezpieczny poziom kredytu kupieckiego to 60 tys. zł.
Maksymalny dopuszczalny kredyt kupiecki to 253 tys. zł.
Przedział standardowego kredytu mieści się między 60 tys. zł a 253 tys. zł.
Standardowy kredyt kupiecki
wzrasta w czasie. Przeciętna zmiana wzrostowa wynosi
80 tys. zł rocznie.
Standardowy kredyt kupiecki
w ostatnich latach wynosił:
• 161 tys. zł w 2024 roku.
• 55 tys. zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.
Bezpieczny poziom kredytu wynosił:
• 60 tys. zł w 2024 roku.
• 29 tys. zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.
Maksymalny kredyt wynosił:
• 253 tys. zł w 2024 roku.
• 102 tys. zł w 2023 roku.
• 0 zł w 2022 roku.